GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00162 azonosító számú,
„Homokmű technológiai korszerűsítése a VÁRDA VULKÁN Kft.-nél

A kedvezményezett neve: VÁRDA VULKÁN Kereskedelmi, Ipari és Szolgáltató Kft.
A fejlesztés tárgya, célja: Homokmű technológiai korszerűsítése a VÁRDA VULKÁN Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 351 899 842 Ft
A projekt tartalmának részletes bemutatása: Az európai uniós támogatásból megvalósuló projekt keretében új, korszerű homokmű kerül beszerzésre, melynek elhelyezése és a technológiai racionalizálás érdekében a már meglévő épület átalakításra kerül. A fejlesztést a humánerőforrás kompetenciáinak fejlesztése egészíti ki, mely egy együttműködés-fejlesztési tréning keretében kerül megvalósításra.

A fejlesztés eredményeként megvalósuló technológiafejlesztés egyértelműen hozzájárul a vállalat termelési folyamatainak modernizálásához, növeli a gyorsuló technológiai, gazdasági és társadalmi változásokhoz való alkalmazkodóképességét, és javítja a vállalati folyamatok hatékonyságát.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.30.


Letölthető dokumentumok


Adatkezelési tájékoztató


Tréningről fotók


GINOP-6.1.6-17-2018-00855 – Versenyképességet javító képzés

A kedvezményezett neve: Várda Vulkán Kft.
A projekt címe: Versenyképességet javító képzés
A szerződött támogatás összege: 31,44 millió Ft,
A támogatás mértéke (%-ban): 100 %
A projekt befejezésének dátuma: 2019.12.11.
Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00855
A projekt tartalmának bemutatása:

A 90 fő részt vevőből 81 fő fejezi be sikeresen a képzést. A képzés befejezését igazoló dokumentumokat szerzők aránya 90 %. Eredmény leírása:
2 db „Csapatépítés tréning”, 1 db „Vezetői hatékonyság tréning”, 1 db „Értékesítést elősegítő tréning mindenkinek” képzések esetén összesen 61 db igazolás kiadására kerül sor. Az 1 db „Építő – és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgép kezelő, (kivéve targonca))” képzésnél 22 db OKJ-s bizonyítvány keletkezik. A 3 db „Építő – és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető)”, 1 db „Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő)” képzések esetén 86 jogosítvány kerül kiadásra. A képzések várható hatásaként az együttműködés hatékonysága nő, szervezeti szempontból mind horizontális, mind vertikális értelemben, a konfliktusok kezelésének technikái kialakulnak, a dolgozók közötti feszültség csökken. Az egyes részlegek megtanulnak csapatban dolgozni, de hatékonyan együttműködnek majd más részlegekkel. Az egységnyi időre eső teljesítmény nő. A feladatok gyorsabban, pontosabban, jobb minőségben kerülnek elvégzésre. A vezetők elsajátítják az új vezetési ismereteket, berögzült szokásaik iránt csökken ragaszkodásuk. Meg tanulnak delegálni, motiválni, alkalmazkodni az új vezetési helyzetekhez, feladatokhoz. Az értékesítésben dolgozó részt vevők vásárlókkal történő kommunikációja fejlődik, ami kihatással lesz az értékesítés növelésére.A képzések további hatásaként elegendő számú, jogosultsággal rendelkező gépkezelője lesz a vállalatnak. A fluktuáció csökken. Többfajta feladat ellátására képes munkaerőgárda alakul ki. A munkaszervezés hatékonysága javul, a vevői igények időbeni kielégítése megvalósul, mely közvetlenül javítja a vállalat versenyképességét.